logo

Actualitat Notícies

Rebre una atenció excel·lent és clau per al 85% dels consumidors


Només el 67% considera que les empreses estan proporcionant el servei que esperen, i el 81% espera més de les marques a l'hora de proposar ofertes i promocions. Les empreses han de respondre a aquesta demanda dels consumidors i oferir-los experiències personalitzades i instantànies per a complir amb les seues expectatives.

Per al 85% per cent dels consumidors, l'element més important a l'hora de realitzar una compra és rebre una atenció excel·lent, segons una enquesta realitzada per *Qualtrics, la qual recorre els diferents moments del procés de compra i pregunta què és el que més valora el consumidor i quin rendiment considera que estan proporcionant les empreses. En el cas de l'atenció i el servei al client, només el 67% considera que les empreses estan proporcionant el servei que esperen.
Una altra de les conclusions extretes és que el 81% dels enquestats esperen més de les marques a l'hora de proposar ofertes i promocions. A més, en aqueix procés de compra és fonamental analitzar les dades dels clients per a poder realitzar una estratègia adequada que permeta personalitzar les experiències i proporcionar a cada consumidor el contingut que espera.

La veritat és que existeixen importants diferències entre les expectatives i les experiències dels consumidors. En aquest sentit, el 75% dels consumidors tenen grans expectatives quant a les experiències de compra digital, però només el 63% creuen que les marques compleixen amb elles. D'altra banda, el 73% dels consumidors esperen un procés de recollida i lliurament del producte excel·lent, però només el 59% creuen que s'està proporcionant. A més, el 57% dels consumidors esperen programes de recompensa i fidelització com a part de l'experiència general, i només el 47% de les marques estan complint aquestes expectatives.

"Comprendre l'experiència de compra ideal del consumidor dóna a les marques un avantatge en el panorama actual de *retail", ha assenyalat Lori Mitchell-Keller, co-presidenta de SAP Industries. "Tal com assenyalen els participants en l'enquesta, una atenció i servei al client excel·lent resulta fonamental. Les empreses han de respondre a aquesta demanda dels consumidors i oferir-los experiències personalitzades i instantànies per a complir amb les seues expectatives".

Consulta la notícia original AQUI

© 2020 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías