logo

Actualitat Notícies

Etiquetes, o com donar resposta als drets del consumidor

Poc importa que es tracte d'aliments, tèxtils, recanvis o qualsevol altre tipus de producte, tots posseiran un etiquetatge que respon a dos drets bàsics de qualsevol consumidor, el dret a la seguretat i el dret a la informació.

I és que, amb freqüència quan es desitja conéixer els components d'un producte, la seua procedència o el responsable d'aquest, es recorre a l'etiqueta. No obstant això, actualment les etiquetes solen contindre molta més informació de la que s'exigeix, alguna cosa que no sempre resulta avantatjós per als usuaris, que a vegades s'enfronten a un argot del tot desconeguda i, per tant, difícil de comprendre. 

En qualsevol cas, les etiquetes han de donar una sèrie d'informacions concretes com l'origen de la producció, incloent el nom de l'empresa, la seua ubicació física i almenys un mitjà de contacte; així mateix ha de figurar la composició del producte i el termini recomanat per al seu consum o ús.

No obstant això, i malgrat que la majoria de persones estan acostumades a veure i llegir les etiquetes dels productes abans d'adquirir-los, fonamentalment per a ampliar la informació sobre ells, la veritat és que molt pocs saben com es realitza l'etiquetatge de productes.

I és que, realitzar un correcte etiquetatge requereix, com en tants altres casos, de la tecnologia adequada, comptar amb equips fiables capaços d'adaptar-se a la gran demanda actual a l'una que compleixen la normativa vigent és imprescindible per a tota indústria en l'actualitat.

Per això, són molts els que acudeixen a professionals del sector que compten amb dècades d'experiència a la seua esquena com és el cas de MARKABLE SOLUTIONS, experts en sistemes d'identificació i senyalització per mitjà d'etiquetes, així com en la creació de les mateixes i a proporcionar el programari necessari per a la seua creació, entre altres especialitats.

I és que, posseir els equips adequats sempre ha sigut garantia d'èxit, per això, no val la pena escatimar a l'hora de realitzar el correcte etiquetatge dels productes que es desitgen comercialitzar, atés que qualsevol defecte en el mateix impedirà la seua comercialització.

Consulta la notícia original AQUI

© 2021 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías