logo

Actualitat Notícies

Els consumidors comencen a considerar l'opció de finançar compres a partir de 300 euros, segons Cetelem

El 27% dels consumidors comença a interessar-se per l'opció de finançar les seues compres per Internet a partir d'un desemborsament a partir de 300 euros, segons l'última edició de l'Observatori Cetelem Estacional.

A l'increment exponencial que les compres per Internet han experimentat en l'última dècada, s'ha sumat en aquests mesos la necessitat d'utilitzar aquest canal a conseqüència de l'estat d'alarma.

També s'ha observat un increment considerable respecte a 2019 sobre la dada dels espanyols disposats a finançar en les seues compres 'online' imports superiors a 2.500 euros.

A l'hora de realitzar compres 'online', la meitat dels enquestats (50%) afirma que si tingueren la possibilitat de finançar les seues compres estaria disposat a adquirir productes de major import, la qual cosa suposa un increment d'un punt percentual respecte a 2019 i de sis punts respecte a 2018.

Per edats, destaca per damunt de la mitjana la forqueta entre els 35 i 39 anys, amb un 60% d'esments, i els que es troben entre els 30 i 34 anys, que aconsegueixen el 58%.

Pel que fa a la valoració del temps de resposta de les entitats de cara a una sol·licitud de finançament, hi ha un lleuger augment dels quals es manifesten més exigents i que declaren que la resposta ha de ser immediata, passant del 24% en 2019, al 25% en 2020.

La majoria creu que el normal per a obtindre una resposta, ja siga positiva o negativa sobre la sol·licitud de finançament de les seues compres online, no ha de ser superior a 24 hores. Per edats, els més exigents són els joves (entre 18 i 24 anys).

Consulta la notícia original ACI

© 2021 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías