logo

Actualitat Notícies

El consumidor té dret a reembossament si les restriccions li impedeixen anar a un hotel?
El consumidor té dret a reembossament si les restriccions li impedeixen anar a un hotel?

Els consumidors que no puguen gaudir d'una reserva d'hotel o una activitat contractada per les restriccions imposades per Setmana Santa per la covid podran demanar la cancel·lació dels serveis i obtindre el reembossament dels diners abonats o optar per un bo o val si l'entitat li ho ofereix.

La Confederació de Consumidors i Usuaris (CECU) subratlla aquest aspecte, a un dia que comence la Setmana Santa, en la qual les comunitats limitaran la mobilitat fins al 9 d'abril, amb el que predominarà el turisme de proximitat.

L'activitat hostalera es veurà incrementada, a més d'activitats a l'aire lliure, com a senderisme o marxes amb bici o rutes turístiques, però les actuals circumstàncies poden fer que sorgisquen situacions que ens impedisquen o dificulten gaudir de les anhelades vacances.

Situacions, com un increment en el nombre de contagis que ens facen témer desplaçar-nos o que implique noves restriccions a la mobilitat, o un contagi en el nostre entorn que ens impedisca viatjar.

Segons CECU, el primer que hem de saber és que si no es pot gaudir d'una reserva d'hotel o una activitat contractada a causa de restriccions imposades, encara que la responsabilitat de les mesures no siguen de l'entitat que presta el servei, es podrà sol·licitar la cancel·lació dels serveis, obtindre el reembossament dels diners abonats -després de l'obligatori termini de negociació de 60 dies- o optar per un bo o val si l'entitat ho ofereix.

Consulta la notícia original ACI

© 2021 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías