logo

Actualitat Notícies

El comerç electrònic evidència el suport dels consumidors al producte nacional

El suport a xicotets productors i empresaris espanyols ja es mostra com una tendència a l'alça entre els consumidors del nostre país a l'hora incloure els seus aliments favorits en la cistella de la compra online, segons informa el marketplace mentta.

Amb l'arribada de la pandèmia, els canals de venda online i la compra per internet són una realitat cada vegada més implantada en la societat. Cada dia són més els consumidors que decideixen omplir la seua cistella de la compra triant productes nacionals. Fer la compra online els permet fer-ho des de la comoditat de la seua casa.

El suport a xicotets productors i empresaris espanyols creix com a tendència a l'hora d'ordenar les preferències dels consumidors en la seua cistella de la compra online.

“La gran oferta que els canals de venda online posen a la disposició dels consumidors fa que aquests tinguen un ampli catàleg on triar i puguen apostar d'una forma molt senzilla pel comerç nacional i minorista. El consum de proximitat s'ha convertit en una tendència creixent i els clients volen poder contribuir al mateix ajudant en aquesta crisi als productors espanyols de manera fàcil i senzilla”, assegura Luis Miguel Gil, CEO de mentta.

Aquest augment en l'ús de plataformes online com els marketplaces, o centres comercials online, no és una cosa fortuïta. Els consumidors s'han adonat que a més de poder triar productes nacionals, obtenen grans beneficis amb la compra online i per això cada vegada més acudeixen a aquestes plataformes.

En aquest sentit, els ecommerce faciliten als clients l'accés a uns certs productes que en els punts de venda convencionals són difícils de trobar. Dins d'aquestes plataformes, destaca mentta. Luis Miguel Gil explica que “la compra online ha deixat de ser una alternativa per a convertir-se en la millor opció per a milers de consumidors que cada dia aposten per canals de venda online per a afavorir el comerç local”.

En mentta s'aglutinen més de 200 venedors i botigues especialitzades en una sola web. D'aquesta manera els clients tenen accés a un mercat virtual de gran varietat de producte nacional que poden demanar i rebre a casa amb només un clic.

“Localisme i comerç electrònic són les claus de plataformes com mentta, que valoren l'origen de cada producte, afavoreixen amb la seua activitat a xicotets productors i minoristes i posen a la disposició del client una àmplia varietat de manera fàcil i ràpida” afig el CEO de mentta.

Consulta la notícia original ACI

© 2021 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías