logo

Actualitat Notícies

Afectat per Dentix?
Afectat per Dentix?

Què fer si Dentix et deixa penjat?

Dentix ha entrat en concurs de creditors, deixant a milers d'usuaris amb tractaments a mig fer, serveis pagats i no realitzats, crèdits pendents de pagament o reclamacions en marxa. Quins drets tenen? Què pot reclamar? Què pot recuperar? Si t'afecta el concurs de *Dentix, mira com pots actuar.

Després de mesos d'incertesa, finalment s'ha produït la fallida de Dentix, que ve a sumar-se a les d'altres clíniques dentals, com el famós cas de iDental fa algun temps. El resultat és que moltes clíniques han tancat, deixant als seus clients penjats. En altres casos, la clínica roman oberta, però han deixat de prestar el servei. Milers d'usuaris d'aquests serveis dentals s'han troben desconcertats, i no saben on acudir. En OCU podem ajudar-los,  si bé no tots els casos tenen les mateixes possibilitats de solucionar-se i recuperar els diners.

Tractaments finançats: hi ha solucions

Els qui estigueren realitzant un tractament en Dentix, i hagueren recorregut a un finançament per a pagar-lo, són els que tenen més probabilitat de recuperar els seus diners:

D'entrada, si no et presten el servei, la financera no ha d'exigir-te el pagament del crèdit vinculat, ni et poden incloure en un registre e morosos, així l'han reiterat els jutges. 

Si tenies un tractament finançat que encara estaves pagant i han deixat d'atendre't, en OCU podem ajudar-te a recuperar els teus diners i el teu somriure.

Si ja  havia finalitzat el pagament del teu crèdit, però encara no aquesta acabat el tractament, probablement has d'acudir a la justícia a reclamar els teus diners. Podem assessorar-te.

En cas que hagueres pagat al comptat el servei, i encara no havies finalitzat el tractament, recuperar els teus diners serà més complicat: hauràs de comunicar el teu crèdit a la Administració Concursal, amb poques probabilitats d'èxit.

Si no han tancat la clínica però no t'atenen, hauràs de posar-te en contacte amb ells abans de res, exigint que complisquen el contracte.

Siga com siga el teu cas, en OCU ens mobilitzem per tu, per a ajudar-te o, almenys orientar-te en els passos que has de seguir ACI

Conserva les proves

És important que guardes  tot el material de què disposen que demostre la vinculació amb la clínica o el prestador de servei: des de publicitat, a contractes, factures, pressupostos… tota la documentació pot ser útil per a fer valdre els teus drets. Conserva els originals: aconsegueix millor còpies autenticades.

Ah, i recorda que totes les comunicacions (amb la clínica, amb l'entitat financera que t'haguera atorgat el crèdit, amb l'Administració Concursal...) han de ser notificacions fefaents.

Consulta la noticia AQUI

© 2021 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías