logo

Actualitat Notícies

El 30% dels consumidors, disposat a comprar amb més freqüència en pimes després de la quarantena

El 30% dels consumidors està disposat a comprar amb més freqüència productes locals i regionals després de la quarantena derivada de la crisi sanitària del Covid-19 amb la finalitat de fer costat a petites i mitjanes empreses, segons revela un estudi europeu realitzat per PayPal en col·laboració amb Ipsos, que demostra l'important punt d'inflexió en els hàbits de compra a Espanya, i més en particular, pel que fa a la solidaritat i la compra de proximitat.

Si bé la lleialtat a les grans marques va continuar durant el confinament, van ser les petites i mitjanes empreses les que van despuntar. Així, el 57% dels consumidors afirma que comprava a petites i mitjanes empreses més habitualment durant la quarantena, en comparació amb el 44% que ho feia també en els comerços de major grandària.

Segons l'estudi, les persones majors van ser el major suport a les empreses locals: el 57% dels majors de 65 anys creu que fer costat a l'economia local és essencial per a superar la crisi i el 60% diu sentir-se responsable d'impulsar a les empreses de la seua zona.

Així mateix, el confinament ha provocat que tant empreses com consumidors preferisquen els pagaments sense contacte, seguint així les recomanacions del Govern per a evitar contagis.

Durant el confinament, la gran majoria de ciutadans espanyols (76%) va utilitzar targetes bancàries per a realitzar les seues compres online, però un 50% va optar per serveis de pagaments 'online'. El 55% dels *millennials ha indicat que preferia pagar amb aquesta mena de serveis, als quals se'ls van unir un 47% de majors de 55 anys.

En el moment que la situació es relaxe, el 60% dels enquestats a Espanya està disposat a tornar a pagar en efectiu a les botigues, però el 40% continua sent poc inclinat al seu ús.

Finalment, encara que, segons l'anàlisi, va haver-hi una disminució temporal de les donacions durant el confinament degut a la incertesa, la flexibilització de la quarantena ha portat un "augment" significatiu de la solidaritat.

De fet, els espanyols volen contribuir a la recuperació econòmica i els pagaments 'online' és el seu mètode preferit per a fer-ho, ja que el 50% dels consumidors afirma que va triar aquest mètode de pagament per a enviar diners als seus afins (familiars i amics) durant la quarantena.

Així mateix, el 81% dels enquestats ara prefereix fer donacions online, un augment del 10% respecte a abans de la crisi.

Consulta la notícia original ACI

© 2021 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías