logo

Actualitat Notícies

Cinc motius pels quals el consumidor tria comprar en botigues físiques

A un només clic de distància es troben infinitat de botigues online que permeten als consumidors adquirir innombrables productes, sense moure's de casa. Comprar online està a l'ordre de la noves generacions que prefereixen la comoditat del seu sofà, a les llargues cues i esperes de les botigues físiques.

Però malgrat la facilitat de comprar per Internet, l'últim estudi d'Axis *Communication destaca que el 34% dels espanyols prefereix fer  les seues compres en espais físics. L'estudi de la líder global en videovigilància en xarxa, assenyala els cinc principals motius pels quals en aquest 2020 els consumidors continuaran fent les seues compres a les botigues físiques.

El contacte directe amb el producte, la relació humana amb el dependent, la rapidesa de les devolucions i canvis, la capacitat de realitzar exercici físic i la seguretat que ofereix comprar en físic són les principals raons que l'estudi destaca.

Contacte directe amb el producte. Aquesta opció posa el producte a les mans del client i això és “un valor al qual la majoria no està disposada a renunciar, almenys ara com ara”.

Relació humana amb el dependent. En el seu informe Axis assenyala que “un 80% dels compradors valora comptar amb una persona que assessora, que orienta sobre els productes amb els quals compten a la botiga i fins i tot ofereix consell sobre quin és millor i sempre amb un somriure en la cara”.

Senzillesa en el canvi o devolució. Comprar per internet fa que aquest procés siga més lent perquè, primer han d'esperar que vinguen a recollir-lo, i després esperar una altra vegada fins a rebre el canvi o que reintegren els diners en el compte, en el cas de devolució. “Un motiu de pes perquè l'usuari continue tenint preferència per a acudir fins a un establiment, en comptes de quedar-se davant de l'ordinador”, segons Axis.

Realitzar exercici físic. Les persones cada vegada es mouen menys, i abans que acudir a una botiga prefereixen realitzar les seues compres des de casa. Per tant, gaudir d'una vesprada de compres és, ara, una forma de fer exercici físic i passar una bona estona fora de casa.

Més seguretat de pagament. La seguretat dels pagaments és un punt essencial a l'hora de realitzar compres, per la qual cosa és un altre factor a favor de les botigues físiques. A pesar que les transaccions online són cada vegada més segures, sempre existeix la por de què pot passar amb les nostres dades, alguna cosa que, en pagar directament en la caixa d'una botiga, ja siga amb efectiu o amb targeta, és menys probable que en el món digital i, per tant, més segur.

Consulta la notícia original AQUI

© 2020 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías